Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με speedex courier

 

  • Αποστολή με αντικαταβολή 

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της Speedex έχετε την  δυνατότητα να εξοφλείτε απ’ ευθείας στον διανομέα είτε με μετρητά , είτε με την χρήση της κάρτας. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα τότε θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας , έχοντας μαζί σας την κάρτα και την αστυνομική σας ταυτότητα.

  • Αποστολή χωρίς αντικαταβολή 

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος .Στο ekfrasi-dimioyrgies.gr ,δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa , Mastercard , Euroline , Diners , Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας στην τράπεζα , χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης μπορείτε να εξοφλείτε κάνοντας κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς της επιχείρησης

Πότε γίνεται η αποστολή των εμπορευμάτων 

Η αποστολή των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων γίνεται δύο  μέρες μετά την λήψη της παραγγελίας. Για τα προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε για την πλησιέστερη ημέρα αποστολής.

 

Δωρεάν Μεταφορικά

 

Εντός Αττικής

Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€ έως 3 κιλά πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος

Εκτός Αττικής 

Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€ έως 3 κιλά πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος

 

Βαριά ή Ογκώδη Προϊόντα

 

Εντός Αττικής 

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννοήσεως.

Εκτός Αττικής

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Πως Υπολογίζεται η Ογκομετρική Χρέωση

 

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό όγκου και βάρους. Αν ο όγκος της παραγγελίας είναι μεγαλύτερος του βάρους ,τότε η χρέωση γίνεται με βάση τον όγκο και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5000.

Όγκος (σε κιλά )=(μήκος) Χ (πλάτος) Χ (ύψος) /5000

 

Παραλαβή Από Το Φυσικό Μας Κατάστημα

 

Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας , χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από το φυσικό μας κατάστημα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση, σημαντικό είναι να έχετε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας  ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα. Στο κατάστημα η εξόφληση γίνεται είτε με μετρητά , είτε με την χρήση κάρτας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να έχετε και την αστυνομική σας ταυτότητα.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας  στο 210-3420042

 Ή μπορείτε  να μας στείλετε email στο: sales@ekfrasi-dimioyrgies.gr

Δ/νση Τριών Ιεραρχών 140

Άνω Πετράλωνα Αθήνα ΤΚ11852 

 

Σημαντική Ενημέρωση

Στην περίπτωση όπου κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε ανήκει στα Είδη γάμου - Είδη βάπτισης - Ειδικές κατασκευές  που απαιτούν προσαρμοσμένα στοιχεία κτλ , τότε δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας με αντικαταβολή και για να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής τους θα πρέπει να γίνει κατάθεση το 50% του συνόλου της παραγγελίας.